WORKSHOPS

atelier

Wat voor soorten workshops kun je doen bij Glass and More?

HOTPOT glassieraden of klein object.

Ik werk graag met een Hotpot om glas te smelten, dit heeft een veel kortere werktijd dan een oven. Je kunt een sieraad maken tijdens een workshop of een klein object. Dit kan bijvoorbeeld in een leuk lijstje geplaatst worden. Het stuk glas wordt natuurlijk af gemaakt door middel van een hangeroog en ketting of een ring. Bij een volledige sieraden workshop kun je drie stukken maken, kies je voor een object dan maak je 1 sieraad, dit om kennis te maken met het snijden en het werken met glas, voordat je gaat starten met een object. 

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur.  Voor de kosten en data, neem even contact op. Er kunnen maximaal 2 personen deelnemen aan een workshop. 

 

 

Verwerken van as in een glassieraad of klein object.

Het kan fijn zijn om iets tastbaars te dragen als een dierbare is overleden. Een herinneringssieraad van glas of met epoxy waarin as of haar is verwerkt. Een mooi sieraad waar je met zijn of haar lievelingskleuren kunt werken. 

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur is inclusief materiaal. Je kunt ook met zilver werken, de prijs is dan wel wat hoger ivm de zilverprijs. Data en tijd is in overleg.

 

 

 

 

groene hanger
knuffelglas met as