|HERINNERINGSGLAS|HEMELTRAAN|

KNUFFELGLAS|ASSIERADEN

Maak herinneringen draagbaar...

Het verlies van iemand die een groot deel van je leven uitmaakt is enorm verdrietig. Terwijl om je heen iedereen door gaat, lijkt het voor jou dat het leven stil is komen te staan. Het is moeilijk om ineens alleen verder te moeten gaan. De leegte naast je blijft je achtervolgen.

Ik zocht naar een voorwerp of sieraad om altijd iets bij me te hebben, ook tijdens moeilijke tijden. Sieraden waren pittig geprijsd, dat geld had ik gewoon niet. Vandaar dat het bij Glass and More mogelijk is om al vanaf € 25,95 iets aan te schaffen. 

Een sieraad waarin as of haar of  een handschrift van degene is verwerkt? Er zijn verschillende mogelijkheden.

Vind je het mooi om zelf iets te maken?  Een mooie hanger of een 2D object van glas? Wil je liever een sieraad met epoxy dan is dat zeker mogelijk, hiermee kun je een sieraad maken maar ook een object waarin as, haar, papier met handschrift of een stofje van een tshirt die vaak werd gedragen is verwerkt. 

Een sieraad kan, na afloop worden meegenomen, een groter object van glas of epoxy moeten helaas nog even afkoelen of drogen. De kans dat het glas klapt is erg groot dus ik laat het liever in zijn geheel afkoelen. Het kan zelfs dagen daarna nog klappen, vandaar dat ik er voorzichtig mee ben.

Vind je het nog te moeilijk, dan maken we samen een ontwerp. Van knuffelglas tot een complete hemeltraan met as, voetje en stolp. Er is van alles mogelijk, in RVS of liever zilver. 

Laat weten waar je voorkeur naar uit gaat, stuur een mail met daarin je wensen.

Speciaal voor mijn herinneringsglas heb ik een flyer gemaakt. Het is mogelijk om deze via de mail te ontvangen of hieronder te downloaden.

groetjes,

Esther

Glass And More Flyer Herinneringsglas
PDF – 9,8 MB 280 downloads

Wil je meer informatie, heb je een vraag, gebruik dan onderstaand formulier.