Welke soorten oorbellen zijn er?

Er zijn verschillende soorten oorbellen. Zo zijn er oorstekers, creolen, oorhanger en oorthreaders. Er zijn ook oorbellen in allerlei verschillende materialen, natuursteen, glasoorbellen, vilt, kralen, zelfs Lego. Hieronder lees je meer over de verschillende oorbellen. 

OORSTEKERS

Een oorsteker is een orobel dat in je oor gaat door middel van een stekertje. Dit stekertje wordt vastgezet door een vlindertje. Er zijn zoveel verschillende soorten oorstekers die ook nog eens leuk af te wisselen zijn. Vooral als je meerdere gaatjes in je oren hebt.

CREOLEN

Een creool is een oorbel in de vorm van een ringetje,. Deze zijn in verschillende maten en diktes verkrijgbaar. Je kunt er wat aanhangen of combineren met verschillende maten. 

OORHANGER

Een oorhanger is een oorbel waar een haakje in je oor gaat. Aan dit haakje hangt de oorbel als een hanger. Leuk om af te wisselen met verschillende hangers of doe een oorsteker in je ene oor en de ander een oorhanger.

OORTHREADERS 

Oorthreaders zijn oorbellen met een stukje ketting en een staafje als steker aan de andere kant. Met het stekertje gaat de oorthreader door je oor en hang je het op de hoogte dat jij leuk vindt.

 

Kijk voor leuke oorbellen ook eens hier Oorbellen