IK KIES HANDGEMAAKT

Er was eens een tijd dat we uitkeken naar de markten en festivals. Gezellig op een markt met andere creatievelingen en daar je handgemaakte creaties tentoonstellen maar vooral te verkopen. Nu dit niet meer in de agenda staat zijn de dagen  gevuld met het volgen van webinars om vooral je bedrijf te promoten op internet. Zeven creatieve onderneemsters hebben hun handen in eengeslagen en daaruit is IkkiesHandgemaakt uit ontstaan. Een platform van zeven creatieve vrouwen met hun eigen zaak.

Voor de tweede keer organiseren we een festival. Een markt met allerlei handgemaakte creaties. Een prachtige samenwerking en vooral lol hebben in wat we het beste doen. Creatief zijn, in het maken van onze producten en in het organiseren van een creatieve markt.

 

De creatievelingen achter Ik kies handgemaakt zijn:

 

Regina van Tijd voor een Workshop

Heb je geen zin om ergens anders een workshop te volgen en vind je het leuk om samen met je kind(eren) creatief bezig te zijn. Dan kun je bij Regina zeker terecht. Voor jezelf of voor kinderen heeft ze enorm leuke pakketten. Scan de QR code en je kunt zo aan de slag.

 

Cathelijne van Cathsglas

Een mooi voorzetraam van glas, prachtige brandgeschilderde taferelen, deze dame is van alle markten thuis. Wie zegt dat glas saai is heeft nog niet bij haar op de website gekeken. Ze maakt ook in opdracht de meest prachtige creaties. 

 

Esther van Glass and More

That's me! Ik maak sieraden van glas, met een uitstapje naar vilt, epoxy en natuursteen. Ook maak ik herinneringsglas en ingelijst glas. Zelf voor een dichtbundel kun je bij mij terecht. 

 

Neem ook een kijkje! Op dit moment is het Winterfestival bezig.. ga naar de website voor meer info en het festival! Maak je zelf ook mooie creaties, misschien is het meedoen op de markt wel iets voor jou!!

 

Ook hebben we voor de feestdagen een giftguide gemaakt met mooie handgemaakte cadeautjes! Zeker een aanrader. Nog leuker is dat het te downloaden is op onze www.ikkieshandgemaakt.nl site!