Boven 50 euro gratis verzending - Ophalen in Dordrecht of Zwijndrecht mogelijk.

Home » Home2

|Glassieraden |Hemeltranen |


Naast de webshop is er nu ook de mogelijkheid om alle creaties live te zien in een fysieke winkel in Dordrecht. Op Steegoversloot 25 zie je veel meer dan in de webshop staat vermeld. Je kunt hier je keuze even passen of je voorkeur doorgeven dan ga ik voor je aan de slag.

EXTRA GEOPEND MET LEUKE KOOPJES:

Op 5 december is er weer een Kunstrondje Dordt waar wij aan deelnemen. wij zijn dan open tussen 12 en 17 uur.

Meer informatie: http://www.kunstrondje.nl/

Een ander superleuk initiatief is Art Sale 078 dat gehouden wordt op 19 december tussen 11 en 17 uur. Verschillende kunstenaars zijn op die dag te bezoeken.

Meer informatie:  https://artsale078.nl/


Op zoek naar een uniek sieraad?

Leaf,  zilveren hanger en ring met doorzichtig oranje, blauw, groen en geel glas.
lieve kleine turquoise witte glashanger
glashanger met twee kleuren groen glas, met wit glas erdoor verwerkt. Een mooie dieptewerking.
oranje en rode set, hanger, oorbelletjes en ring in zilver.

Het is weer zover, je hebt net een geweldige outfit gekocht, maar je mist nog een mooi sieraad om je look helemaal af te maken?

Bij Glass and More vind je een uniek gemaakt sieraad in allerlei kleuren.  Een mooie glashanger, oorbellen of een ring van glas, vilt, natuursteen of met een knipoog naar vroeger, Lego. In mijn atelier zijn alle sieraden te bekijken, ook degene die in de webshop te vinden zijn.

Mocht het juiste sieraad niet in de webshop aanwezig zijn, ik maak heel vaak sieraden op aanvraag. Ook heb ik vele mooie creaties in mijn atelier, in Dordrecht. Dus stuur een berichtje en kom langs in Dordrecht.


| Ingelijst glas |Muurglas of op een kastje|

Mooi ingelijst glaswerk voor aan de muur van je woonkamer of kantoor. Daar wordt iedereen toch vrolijk van. In allerlei kleuren te maken, dus het past ook nog eens bij je interieur. Een leuk cadeautje voor iemand in een nieuw huis. 


|Herinneringsglas|Hemeltraan|

Een glasherinnering aan een dierbare, vormgegeven door een traan van glas in een epoxy of cementen voetje, eventueel met een stolp eromheen. In een lijstje kan er ook een foto, brief e.d. toegevoegd worden.

blauwe hemeltraan in verschillende lijsten en onder een stolp

        Nieuwsgierig geworden?  

Neem een kijkje in de webshop. Ook als je inspiratie nodig hebt om een sieraad te laten maken.

Webwinkel Keurmerk

 Eindejaarsgeschenk 2020 Drechtsteden

Het is mogelijk om op deze site met je Giftybon je aankoop te doen. Hoe gaat dit in zijn werk? Dat kun je lezen op de pagina Eindejaarsgeschenk 2020.