Doe Dordrecht Kadobon

Dit jaar heeft Dordrecht haar eigen Kadobon. De Doe Dordrecht kado, speciaal voor ondernemers die in Dordrecht gevestigd zijn.  

Om je waardebon te verzilveren, vul je onderstaand formulier in, hiervoor heb je de code nodig op de achterkant van de bon. Ik vul dan de gegevens verder voor je in en zet je bestelling op uitverkocht zodat het niet ondertussen verkocht kan worden. Het is ook mogelijk slechts een deel van de bon te verzilveren. Het resterende bedrag blijft dan op de bon staan tot een volgende keer. Heb je vragen dan kun je die ook kwijt op het formulier.

 

Mocht je een soortgelijk sieraad in een andere kleur willen dan kan ik die voor je maken, je kunt dat ook daar aangeven.

Je bestelling wordt feestelijk ingepakt en in Dordrecht lever ik ze zonder verzendkosten persoonlijk af. Zo ontlasten we de bezorgdiensten en heb ik een excuus om er even op uit te gaan. Je kunt ook in mijn atelier om je cadeau uit te zoeken. Niet alles staat in de webshop, klik op etalagecreaties in de webshop en kijk wat er nog in mijn etalage te vinden is. 

Veel plezier met rondkijken, groetjes Esther

ZILVEREN SIERADEN

In de webshop zijn glassieraden te vinden afgewerkt in RVS, de prijs ligt dan beduidend lager dan de zilveren sieraden. 

Zit er geen sieraad bij in jouw favoriete kleur, neem dan contact met mij op, ik maak er graag eentje voor je. Ook leuk om als cadeautje aan iemand te geven. In op aanvraag zie je hoe dat gaat.

Draag je geen sieraden maar wil je wel iets van glas om je heen, denk dan eens aan framed in glass. Glas achter glas, hieronder staan een aantal voorbeelden maar onder ingelijst glas staan er nog meer.

FRAMED IN GLASS

Geef een speciaal cadeau, een hemeltraan met as er in verwerkt. Kan klein ook als hanger in een kerstboom, na de kerst in een lijstje op een kastje. Vanaf 29,95 verkrijgbaar in een favoriete kleur. Meer hierover in Herineringsglas.

Vul hieronder het formulier in met de gemaakte keuze, ik neem zo snel mogelijk kontakt met je op.