juli 2020

Gepubliceerd op 28 juli 2020 om 12:00

 

Het is een rare tijd die we nu beleven. Langzaam worden sommige evenementen weer opgestart met flink wat aanpassingen. Helaas horen daar de kunstmarkten waar ik graag aan deelneem daar niet bij. Wat een groot verlies is. Niet alleen in geld uitgedrukt maar ook in de contacten die ontstaan op zo'n markt. De onverwachte ontmoetingen zijn iets waar ik ontzettend van hou. Bezoekers die een praatje aanknopen omdat ze geinteresseerd zijn in wat je aan het doen bent, of het weerzien van vrienden die je al lange tijd niet meer hebt gezien en gesproken. 

Ook in mijn atelier staat de deur bijna altijd open, het is leuk om daar mede creatievelingen te ontmoeten. Soms krijg je door die gesprekken weer een creatief idee waar je nog niet aan had gedacht. Kaarten maken met glaswerkjes..of foto's van glaswerk op een kaart..? Heerlijk die inspiraties...!

De laatste tijd houd ik me bezig met een flyer ontwerpen voor herinneringsglas. Hoe mooi kan het zijn om samen met je zus/broer of vriendin een sieraad, knuffelglas of object te maken met daarin as verwerkt van een dierbare. Als ik een voordracht moet houden of ik heb iets waar tegenop zie, spannende dingen, dan heb ik altijd in mijn jaszak een stukje knuffelglas.  Een stukje glas van een paar centimeter groot dat lekker in je hand zit. 

Nu verder met een andere passie van mij, poezie. Ik ben druk bezig met een gedicht voor 15 augustus, daarover volgende keer meer. Het inlezen is een emotionele reis, ik ben benieuwd of ik het kan overbrengen in een gedicht....

Geniet van jullie weekend!

Liefs, Esther

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.